Page title

01
Jul
Astrid Abaisa over haar loopbaantraject bij Wille
  • nora visser
  • 1292 Views
  • 0 Comment
  • No tags
‘In het begin was het vooral wennen voor mij. Ik bevond mij op nieuw terrein, wat onzekerheid in mij bewerkte. Maar in de loop der tijd, kreeg ik meer vertrouwen en ook meer zelfverzekerdheid waardoor ik opener werd. Ik heb de ondersteuning vanuit Wille Coaching (eerst Margareth en daarna Tanja) als positief mogen en kunnen ervaren.  Ik heb datgene wat ik toegereikt kreeg kunnen en mogen uitzetten in de praktijk en daar heb ik de vruchten van mogen plukken. Het is nog niet afgelopen allemaal, het is blijven werken aan mijzelf. Maar met dit deel wat ik van Wille Coaching heb meegekregen, is het aan mij om erop voort te blijven bouwen en nog beter te mogen worden.’
Groet Astrid Abaisa
Amsterdam
0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT