Page title

24
Jan
  • Een jaar later…
Een jaar later…
  • Nora Visser
  • 1478 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Rosa de Carvalho Patrao Beliz heeft een traject van een jaar gevolgd bij Wille Coaching. Zij had aan het begin van het traject weinig zelfvertrouwen en veel last van fysieke beperkingen maar daarnaast ook een enorme drive om uit de problemen te komen! Een jaar later gaat het heel erg goed met haar.

“Toen ik startte bij Wille Coaching was ik ervan overtuigd dat de maatschappij niet meer op mij zat te wachten. Ik had heel weinig zelfvertrouwen door veel nare dingen die ik heb meegemaakt. Bij Nora voelde ik me echter meteen op mijn gemak. Mijn problemen en fysieke beperkingen werden echt serieus genomen. Na verschillende gesprekken had ik echt zin om er weer tegenaan te gaan. Ik voelde me beter met name omdat Wille mij bleef stimuleren en motiveren om het positieve te zien. Ik durfde weer dingen aan te pakken. Om mijn belastbaarheid te testen ben ik begonnen met vrijwilligerswerk. Ook dat ging eerst niet van een leien dakje. Je moet echt doorzetten totdat je iets hebt gevonden dat geschikt is. Inmiddels werk ik alweer een half jaar als gastvrouw in het AMC. Ik werk op de pijnpoli waar ik mensen ondersteun wanneer ze veel pijn hebben. Ik ben zo blij met dit werk! Ik kan echt iets betekenen voor mensen wat mijn zelfvertrouwen heel erg goed heeft gedaan. Doordat ik nu zo goed in mijn vel zit durf ik ook andere persoonlijke problemen aan te pakken. Mijn leven heeft een hele positieve wending genomen door de begeleiding van Wille Coaching. Ik zou een begeleidingstraject aan iedereen aanraden.”
unnamed

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT