Page title

23
Jul

Wille zoekt ervaren loopbaan/re-integratiecoaches  (ZZP)

Wie zijn wij?

Wij zijn Wille Training & Coaching. Wij begeleiden mensen bij het oplossen van loopbaanvraagstukken. We helpen mensen het plezier in hun werk terug te vinden. Dit doen wij door hen te begeleiden bij het maken van (carrière) keuzes en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een passende, duurzame baan. Ook helpen wij mensen die al langer uit het arbeidsproces zijn en terug willen naar de arbeidsmarkt maar eerst hun leven weer op de rit moeten krijgen. Onze opdrachtgevers zijn UVW, gemeenten en bedrijfsleven.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren loopbaan,- of re-integratiecoach met tenminste 8 jaar ervaring in het vakgebied.

Je woont en werkt in een van de volgende regio’s:

Groningen-Leeuwarden

Den Haag

Utrecht

Leiden-Gouda-Zoetermeer

Amsterdam- Almere

 

Je hebt een afgeronde WO of HBO- opleiding bij voorkeur aangevuld met enkele relevante coachings-opleidingen. Je bent zelfstandig en in staat mensen op accurate wijze te begeleiden bij hun loopbaanvraagstuk. Jij kunt goed luisteren en minstens zo goed plannen en organiseren. Je bent een doelgerichte persoon. En tot slot, niet onbelangrijk, je bent stressbestendig, weet te relativeren en je bent iemand met een flinke dosis humor. Want als ervaren coach hoeven we jou niet te vertellen hoe belangrijk een gezond relativeringsvermogen is in dit vak!

Wat ga je doen?

De coach:

  • begeleidt zelfstandig een caseload van mensen met een loopbaan, -of re-integratievraagstuk
  • zet arbeidsversterkende instrumenten in op het gebied van arbeidstoeleiding;
  • Stelt op accurate wijze rapportages op en voert andere administratieve taken uit ten behoeve van begeleiding van clienten.

 

Je organiseert zelf jouw agenda en bepaalt dus ook zelf op welke werkdagen je werkt.

Geïnteresseerd?

Top! Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie via n.visser@willecoaching.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer informatie www.willecoaching.nl of bel Nora op 06-46212207

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT