Het team

Het team

Nora Visser
Nora Visser
Directeur
Nora Visser is eigenaar en oprichter van Wille Training & Coaching. Zij heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, bemiddeling en detachering. Na haar studie Beleid Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam werkte zij enkele jaren in de uitzendsector. Vervolgens stapte zij over naar de non-profitsector en werd zij hoofd van de afdeling Detacheren bij een Sociale Werkvoorziening. Samen met een team coachte en begeleidde zij personen met een beperking naar een passende baan.

“Vaak rollen mensen per ongeluk in een vakgebied op jonge leeftijd. Het is echter nooit te laat om alsnog een bewuste keuze te maken! ‘Welke baan past nou echt bij mij?’ is een vraag die wij samen gaan beantwoorden. We gaan op zoek naar jouw talent. Wat inspireert jou en wat geeft je energie? Waarvan krijg jij Wille (plezier)? Plezier in wat je doet is niet voor niets het uitgangspunt van ons bedrijf. Het coaching traject is soms emotioneel, spannend en confronterend. Maar altijd levert dit iets op: je wordt je bewust van jouw drijfveren, interesses en talenten. Een cadeau aan jezelf!”


Margareth van Loon
Margareth van Loon
Re-integratiecoach
Margareth is re-integratiecoach bij Wille. Zij is gespecialiseerd in stress en burn-out klachten. Ook heeft zij de opleiding tot mediator gedaan en begeleidt zij gesprekken in de relationele sfeer. Momenteel volgt zij de opleiding tot coach duurzame inzetbaarheid.

“Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen. Ik wil ze graag motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Als mensen op hun plek zijn merk je dat aan alles. Ze hebben hernieuwde energie en gaan met een goed gevoel naar hun werk. Bij Wille ondersteun ik de mensen graag om dit te bereiken.”


Mirjam Bekebrede
Mirjam Bekebrede
Freelance re-integratiecoach
Na afronding van mijn studie Schoolloopbaanadvisering en psychodiagnostiek ben ik direct gaan werken als trajectbegeleider bij het toenmalige Arbeidsbureau. Hier begeleidde ik mensen vanuit een werkloosheid situatie middels omscholing weer naar werk. Inmiddels heb ik diverse functies vervuld in de bemiddeling en begeleiding van mensen naar werk of school. Onder andere als trainer voor workskills, jobskills, sollicitatievaardigheden en beroepenoriëntatie. Maar ook heb ik ervaring als coach, trajectbegeleider, jobhunter, plaatsingsconsulent, re-integratiemedewerker (Wa-jong, Wia) en jongerenadviseur. Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam voor Wille coaching als free Lance Coach. Ik werk nauw samen met diverse professionals en heb een breed netwerk welke ik naast de coaching kan inzetten als dat nodig is.

Angéla Tromer
Angéla Tromer
Freelance re-integratiecoach
Angéla Tromer geeft communicatie- en gedragstrainingen en begeleidt mensen in hun zoektocht naar een nieuwe toekomst of andere baan. Haar persoonlijke benadering en betrokkenheid bij haar cliënten zorgen tijdens trainingen voor een optimale sfeer. “Ik geloof erin dat met de juiste professionele begeleiding een min of meer gedwongen verandering kan leiden tot een succesvolle nieuwe start. Mijn aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Ik help mensen hun eigen marktwaarde te leren kennen en begeleid ze daar waar nodig in het (sollicitatie)proces naar hun nieuwe toekomst!”

Angéla heeft een achtergrond als intercedente en outplacementadviseur.


Partners


Petra de Jong
Petra de Jong
Freelance Taalcoach
Petra de Jong is freelance taalcoach bij Wille. Zij studeerde communicatiewetenschap en werkte jarenlang als communicatieadviseur bij diverse corporate bedrijven. In 2012 besloot zij zelfstandig verder te gaan als tekstschrijver en ging daarnaast aan de slag als taalcoach bij VluchtelingenWerk Nederland. Sinds 2017 verzorgt zij taalcoaching voor cliënten van Wille.

“Het is erg leuk en inspirerend om mensen verder te helpen met taalcoaching. Maatwerk is daarbij heel belangrijk: waar komt iemand vandaan, wat is het huidige niveau, wat zijn de uitdagingen, (loopbaan)doelen en persoonlijke interesses? Als taalcoach bij Wille streef ik ernaar om daar zo goed mogelijk op aan te sluiten, zodat de mensen daar in de praktijk echt wat aan hebben. Bovendien is taal leuk, dus ik probeer zoveel mogelijk ‘wille’ in de lessen te brengen!”


GYM 020
GYM 020
Personal Trainers
Werken aan herstel en terugkeer naar de arbeidsmarkt kan op vele manieren. Naast coaching bij Wille op kantoor kan het ook belangrijk zijn om fysiek weer in shape te komen. Gym 020 is de partner van Wille op het gebied van gezondheid en fysiek welbevinden. Gym 020 is een toegankelijke Gym waar iedereen die gezonder en fitter door het leven wil gaan zich welkom en vrij kan voelen. Bij de deskundige en gemotiveerde personal trainers van Gym 020 zijn de klanten van Wille in goede handen.

Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd
Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd
Budgetcoaches
Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd zijn budgetcoaches en geven de training Financieel Fit. Een training die mensen helpt overzicht te krijgen in hun financiën en administratie. Zij bieden ook mensen individuele coaching naar een stabiele situatie en een schuldenvrij bestaan. Het oplossen en voorkomen van schulden helpt de financiële stress weg te nemen waardoor mensen zich kunnen focussen op re-integratie.