Het team

Het team

Nora Visser
Nora Visser
Directeur
Nora Visser is eigenaar en oprichter van Wille Training & Coaching. Zij heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, bemiddeling en detachering. Na haar studie Beleid Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam werkte zij enkele jaren in de uitzendsector. Vervolgens stapte zij over naar de non-profitsector en werd zij hoofd van de afdeling Detacheren bij een Sociale Werkvoorziening. Samen met een team coachte en begeleidde zij personen met een beperking naar een passende baan.

“Vaak rollen mensen per ongeluk in een vakgebied op jonge leeftijd. Het is echter nooit te laat om alsnog een bewuste keuze te maken! ‘Welke baan past nou echt bij mij?’ is een vraag die wij samen gaan beantwoorden. We gaan op zoek naar jouw talent. Wat inspireert jou en wat geeft je energie? Waarvan krijg jij Wille (plezier)? Plezier in wat je doet is niet voor niets het uitgangspunt van ons bedrijf. Het coaching traject is soms emotioneel, spannend en confronterend. Maar altijd levert dit iets op: je wordt je bewust van jouw drijfveren, interesses en talenten. Een cadeau aan jezelf!”


Tanja Huygens
Tanja Huygens
Loopbaan, -en reïntegratieadviseur
Tanja Huygens is re-integratiecoach bij Wille. Zij is werkzaam geweest bij een commercieel bedrijf en ruim 11 jaar als leerkracht PO. Sinds een aantal jaren werkt zij in de re-integratiebranche en in 2019 heeft zij de studie Toegepaste Psychologie afgerond met de specialisatie ontwikkelingspsychologie.

“Geïnspireerd door de thema’s rouw, ziekte en baanverlies ben ik mij meer gaan specialiseren in re-integratieprocessen. Niet voor niets ging mijn onderzoeksopdracht voor de studie Toegepaste Psychologie over het Psychologisch Kapitaal. Een belangrijke vaardigheid van mensen om met realistisch vertrouwen naar de toekomst te durven kijken. Zeker belangrijk als er ingrijpende gebeurtenissen je leven veranderen. Mensen begeleiden betekent voor mij een goede relatie opbouwen met aandacht voor wat ‘was’ en de energie over en weer delen met de blik vooruit.”


Danielle Poortenaar
Danielle Poortenaar
Loopbaan, -en reïntegratieadviseur
Daniëlle is loopbaancoach bij Wille. Zij begon haar eigen loopbaan ooit in de uitzendbranche en heeft zich verder ontwikkeld als professioneel loopbaancoach en trainer. De afgelopen jaren heeft zij veel kandidaten begeleid in outplacement- en mobiliteitstrajecten. Wat betreft persoonlijke ontwikkeling heeft Daniëlle zelf het jaarprogramma 365 dagensuccesvol gevolgd en diverse grote events bezocht. De waardevolle kennis en werkervaring die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan, maakt dat zij op een zelfverzekerde en overtuigende manier mensen weer zelfvertrouwen geeft om de regie te kunnen pakken over hun eigen loopbaan.

“Na 13 jaar bij een opdrachtgever te hebben gewerkt kwam ik jaren terug zelf in een outplacementtraject terecht, omdat ik boventallig werd. Dat was best even slikken, maar ik merkte al snel dat er ook veel nieuwe deuren voor mij opengingen. Kansen en mogelijkheden kwamen op mijn pad en ik voelde dat ik zelf de touwtjes in handen had. Omdat ik weet dat dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is, vind ik het fantastisch om mensen te helpen in dit proces. Groei is één van mijn kernwaarden en om die reden wil ik zelf ook blijven ontwikkelen. Bij Wille mag ik mensen begeleiden in hun eigen groeiproces. Het geeft mij ontzettend veel energie om mensen te zien groeien en daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Want groei betekent geluk en plezier!”


Lynsey Karijodinomo
Lynsey Karijodinomo
Loopbaan, - en reïntegratieadviseur
Lynsey is loopbaancoach bij Wille. Gedurende 11 jaar was zij werkzaam bij een gemeente als onder andere mobiliteitsadviseur. Enige tijd geleden besloot zij de overstap naar loopbaancoaching te maken.

‘Gedurende 11 jaar was ik werkzaam bij een gemeente. Zoals voor veel klanten van Wille Training & Coaching was het ook voor mij tijd om een nieuwe stap in mijn carriere te zetten. Daarom heb ik de Post HBO beroepsopleiding tot loopbaanadviseur gevolgd. Van nature ben ik een nieuwsgierig persoon die het fijn vindt te achterhalen wat mensen drijft, wie ze zijn of denken te zijn en waar ze goed in zijn en wat ze inspireert. Dit geeft me veel energie en maakt me enthousiast. Graag wil ik dit enthousiasme doorgeven aan anderen die voor dezelfde keuzes in hun carriere staan’.


Stefanie Bult
Stefanie Bult
Loopbaan, - en reïntegratieadviseur
Stefanie is loopbaancoach bij Wille. Ze heeft ruim 17 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en daar diverse leidinggevende rollen bekleed. Als leidinggevende had ze altijd het meest plezier in haar werk als haar medewerkers lekker in hun vel zaten en werk deden waar ze goed in waren, rekening houdend met hun talenten, kwaliteiten en drijfveren. Vanuit dat plezier en die interesse is ze in 2008 haar eerste coachingsopleiding gaan doen en daarna volgden er meer opleidingen gericht op mensen met werkgerelateerde vragen. Na jarenlang coaching en leidinggeven te hebben gecombineerd, heeft ze in 2017 de stap gezet om zich volledig op het coachingsvak te richten.

“Ik ben iemand die van nature optimistisch in het leven staat, met aandacht voor wat er allemaal wel aanwezig is en wat er wel kan. Zonder daarbij uit het oog te verliezen dat het soms tegenzit en dat daarbij behorende emoties er mogen zijn.
Ik vind het heel fijn om mensen bewust te maken van wat ze allemaal in huis hebben, dat ze bijzonder zijn en wat ze allemaal kunnen. Soms zie je dat zelf even niet meer en dan is het heel fijn als er iemand een stukje met je meeloopt op jouw pad. En je helpt met overzicht en inzicht krijgen, zodat je daarna met meer zelfvertrouwen weer zelfstandig verder kan. En van die persoonlijke groei van de mensen die ik begeleid, krijg ik enorm veel energie.”


Marjolein Kempes
Marjolein Kempes
Loopbaan, -en reintegratieadviseur
Marjolein is loopbaancoach bij Wille Coaching & Training. Na haar studie Voedingskunde en Diëtetiek is zij het bedrijfsleven in gegaan. Zij werkte in de farmaceutische industrie als Rayon Manager en Sales Manager. De laatste jaren is zij binnen de detachering en werving & selectie actief geweest als recruiter en coach. In deze rollen heeft zij veel mensen gecoacht en begeleid in hun loopbaan.

“Tijdens mijn werk kwam ik veel mensen tegen die een gebrek aan werkplezier ervaarden. Ik dacht dat kan anders. Daarom ben ik de opleiding arbeidsvreugde coach gaan doen. Met deze kennis kon ik met kleine oefeningen en tips mensen helpen meer werkplezier te krijgen. Centraal staan hier de vragen: waar krijg je energie van? En waarvan niet? Waar zitten je talenten en sterke kanten? Werkplezier en je loopbaan gaan erg goed samen en daarom heb ik in 2020 de opleiding loopbaancoach gedaan en afgerond. Met deze nieuwe opgedane kennis wil ik mensen coachen in hun verdere loopbaan. Ik geloof dat er voor iedereen een plek is waarbij hij/zij voldoening haalt uit zijn werk en zijn talenten kan benutten. Ik krijg energie als ik mensen met kleine stappen de juiste richting op kan helpen. Mijn missie is om andere mensen te enthousiasmeren naar meer werkplezier en ik doe dit op een praktische, persoonlijke en slagvaardige werkwijze”.


Alice Tulner
Alice Tulner
Assistent Loopbaan, - en reintegratieadviseur
Alice Tulner is studeert Toegepaste Psychologie en is stagiair loopbaan – re-integratiecoach bij Wille. Bij Wille verwacht ik veel ervaring op te doen en zal ik met veel plezier en enthousiasme mijn collega’s ondersteunen bij het begeleiden van mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

De psyche en het welzijn van de mens hebben mij van jongs af aan geïntrigeerd, maar ik ben aanvankelijk een andere richting ingeslagen. Zelf heb ik ervaren hoe (ingrijpende) gebeurtenissen impact kunnen hebben op het leven en hoe belangrijk het is plezier te hebben in datgene waarmee je bezig bent.

Over het algemeen zien we onze ontwikkeling graag tastbaar en dan graag ook nog zo snel mogelijk; dit kan wel eens frustrerend zijn. Echter, juist deze ‘niet tastbare’ ontwikkeling is van groot belang om te groeien en vervolgens daar te komen waar je gelukkig van wordt en waardoor je in je kracht komt te staan. Op bepaalde gebeurtenissen in ons leven hebben we geen invloed, maar we hebben wel een keuze in hoe we ermee om kunnen gaan.


Sasja Grefen
Sasja Grefen
Officemanager
Sasja is officemanager bij Wille Training & Coaching. Zij is 25 jaar werkzaam geweest in het onderwijs, waar zij verschillende functies heeft vervuld. Zij heeft een aantal jaren op Aruba en Curaçao gewoond waardoor zij een brede kijk op de wereld heeft ontwikkeld.

“Ik denk graag in oplossingen en kijk naar wat er mogelijk is. Ik ben een positieve vrouw en straal dit graag uit in de hoop hiermee de mensen in mijn omgeving een goed gevoel te bezorgen. Samen staan we sterker en komen we verder. Ik laat iedereen in zijn waarde en verbind graag alle ‘lijntjes’ (organisatorisch) met elkaar. De voorwaarden in orde maken zodat alles op rolletjes kan verlopen, dat is waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg”.