Het team

Het team

Nora Visser
Nora Visser
Directeur
Nora Visser is eigenaar en oprichter van Wille Training & Coaching. Zij heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van loopbaanbegeleiding, bemiddeling en detachering. Na haar studie Beleid Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam werkte zij enkele jaren in de uitzendsector. Vervolgens stapte zij over naar de non-profitsector en werd zij hoofd van de afdeling Detacheren bij een Sociale Werkvoorziening. Samen met een team coachte en begeleidde zij personen met een beperking naar een passende baan.

“Vaak rollen mensen per ongeluk in een vakgebied op jonge leeftijd. Het is echter nooit te laat om alsnog een bewuste keuze te maken! ‘Welke baan past nou echt bij mij?’ is een vraag die wij samen gaan beantwoorden. We gaan op zoek naar jouw talent. Wat inspireert jou en wat geeft je energie? Waarvan krijg jij Wille (plezier)? Plezier in wat je doet is niet voor niets het uitgangspunt van ons bedrijf. Het coaching traject is soms emotioneel, spannend en confronterend. Maar altijd levert dit iets op: je wordt je bewust van jouw drijfveren, interesses en talenten. Een cadeau aan jezelf!”


Danielle Poortenaar
Danielle Poortenaar
Loopbaancoach
Daniëlle is loopbaancoach bij Wille. Zij begon haar eigen loopbaan ooit in de uitzendbranche en heeft zich verder ontwikkeld als professioneel loopbaancoach en trainer. De afgelopen jaren heeft zij veel kandidaten begeleid in outplacement- en mobiliteitstrajecten. Wat betreft persoonlijke ontwikkeling heeft Daniëlle zelf het jaarprogramma 365 dagensuccesvol gevolgd en diverse grote events bezocht. De waardevolle kennis en werkervaring die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan, maakt dat zij op een zelfverzekerde en overtuigende manier mensen weer zelfvertrouwen geeft om de regie te kunnen pakken over hun eigen loopbaan.

“Na 13 jaar bij een opdrachtgever te hebben gewerkt kwam ik jaren terug zelf in een outplacementtraject terecht, omdat ik boventallig werd. Dat was best even slikken, maar ik merkte al snel dat er ook veel nieuwe deuren voor mij opengingen. Kansen en mogelijkheden kwamen op mijn pad en ik voelde dat ik zelf de touwtjes in handen had. Omdat ik weet dat dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is, vind ik het fantastisch om mensen te helpen in dit proces. Groei is één van mijn kernwaarden en om die reden wil ik zelf ook blijven ontwikkelen. Bij Wille mag ik mensen begeleiden in hun eigen groeiproces. Het geeft mij ontzettend veel energie om mensen te zien groeien en daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Want groei betekent geluk en plezier!”


Mirjam Bekebrede
Mirjam Bekebrede
Freelance re-integratiecoach
Na afronding van mijn studie Schoolloopbaanadvisering en psychodiagnostiek ben ik direct gaan werken als trajectbegeleider bij het toenmalige Arbeidsbureau. Hier begeleidde ik mensen vanuit een werkloosheid situatie middels omscholing weer naar werk. Inmiddels heb ik diverse functies vervuld in de bemiddeling en begeleiding van mensen naar werk of school. Onder andere als trainer voor workskills, jobskills, sollicitatievaardigheden en beroepenoriëntatie. Maar ook heb ik ervaring als coach, trajectbegeleider, jobhunter, plaatsingsconsulent, re-integratiemedewerker (Wa-jong, Wia) en jongerenadviseur. Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam voor Wille coaching als free Lance Coach. Ik werk nauw samen met diverse professionals en heb een breed netwerk welke ik naast de coaching kan inzetten als dat nodig is.

Calluna Tenge
Calluna Tenge
Assistent re-integratiecoach
Calluna is 3e jaars student HBO bachelor toegepaste psychologie en is assistent re-integratiecoach bij Wille.

“Ik ben een lange tijd in de ICT werkzaam geweest, maar merkte op een gegeven moment dat dit niet meer bij mij paste. Ik wilde iets gaan doen waar ik weer echt enthousiast van werd. Met hulp van een loopbaancoach heeft dit uiteindelijk geleid tot de keuze voor een leuke nieuwe studie en dat werd toegepaste psychologie. Ik wil graag een inspiratie zijn voor mensen van boven de veertig die een carriereswitch willen maken. En laten zien dat gaan doen waar je blij van wordt, waar je plezier in hebt, zeker mogelijk is.”


Tanja Huygens
Tanja Huygens
Re-integratieadviseur
Tanja Huygens is re-integratieadviseur bij Wille. Zij is werkzaam geweest bij een commercieel bedrijf en zij heeft ruim 11 jaar als leerkracht gewerkt. Sinds een aantal jaren werkt zij in de re-integratiebranche en binnenkort studeert zij af in de toegepaste psychologie.

“‘Sinds 2014 coach ik cliënten met psychosociale hulpvragen, op binnen locaties alsook buiten. Buiten zijn geeft een natuurlijke verbinding met alle processen die zich binnen een mens afspelen. Geïnspireerd door de thema’s ziekte en baanverlies ben ik mij meer gaan specialiseren in re-integratieprocessen. Mensen begeleiden betekent voor mij een goede relatie opbouwen met aandacht voor wat ‘was’ en de energie over en weer delen met de blik vooruit.”


Partners


Petra de Jong
Petra de Jong
Freelance Taalcoach
Petra de Jong is freelance taalcoach bij Wille. Zij studeerde communicatiewetenschap en werkte jarenlang als communicatieadviseur bij diverse corporate bedrijven. In 2012 besloot zij zelfstandig verder te gaan als tekstschrijver en ging daarnaast aan de slag als taalcoach bij VluchtelingenWerk Nederland. Sinds 2017 verzorgt zij taalcoaching voor cliënten van Wille.

“Het is erg leuk en inspirerend om mensen verder te helpen met taalcoaching. Maatwerk is daarbij heel belangrijk: waar komt iemand vandaan, wat is het huidige niveau, wat zijn de uitdagingen, (loopbaan)doelen en persoonlijke interesses? Als taalcoach bij Wille streef ik ernaar om daar zo goed mogelijk op aan te sluiten, zodat de mensen daar in de praktijk echt wat aan hebben. Bovendien is taal leuk, dus ik probeer zoveel mogelijk ‘wille’ in de lessen te brengen!”


Chris Broers
Chris Broers
Personal Trainer
Chris Broers is de Personal Trainer en Small Grouptrainer van Wille Coaching. Hij helpt onze klanten fysiek fitter en gezonder te leven.

“Mijn werkverleden startte als begeleider in de zorgbranche. Hier is mijn interesse om mensen te helpen begonnen. Het ‘iets kunnen betekenen voor mensen en hun op weg helpen’,  geeft mij veel voldoening. Dit in combinatie met mijn interesse voor sport heeft mij doen besluiten om de opleiding tot Personal Trainer te gaan volgen.
Naast het geven van Personal Training en Groepstrainingen ben ik continu bezig om cursussen en opleidingen te volgen om mijn kennis te vergroten. Voorbeelden hiervan zijn `Functioneel Training Specialist`en `Paramedisch Trainer.”


Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd
Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd
Budgetcoaches
Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd zijn budgetcoaches en geven de training Financieel Fit. Een training die mensen helpt overzicht te krijgen in hun financiën en administratie. Zij bieden ook mensen individuele coaching naar een stabiele situatie en een schuldenvrij bestaan. Het oplossen en voorkomen van schulden helpt de financiële stress weg te nemen waardoor mensen zich kunnen focussen op re-integratie.