Page title

Ineke Flaman heeft mij gecoacht waarbij haar grote kracht ligt bij het motiveren en stimuleren! Soms voelde het zelfs alsof ik een persoonlijke cheerleader had! (-:
Haar betrokkenheid & vriendelijke persoonlijkheid hebben mij regelmatig geholpen om tijdens de lastige periodes weer het vertrouwen terug te krijgen.
“ Openheid, eerlijkheid, nakomen van gemaakte afspraken én eigen verantwoordelijkheid ’’ zijn waarden die Ineke in haar profiel omschrijft op de site. Voor mij zijn deze ook erg belangrijk en ik heb deze tevens in de praktijk mogen ervaren.

Het traject heeft nog niet geleidt tot een betaalde baan maar ik ben wederom begonnen met werken op vrijwillige basis. Op deze huidige werkvloer heb ik zeker terug gedacht aan onze gesprekken en de besproken aandacht- en/of leerpunten. En heb deze gelijk kunnen toepassen in de praktijk! De ‘Wille’ factor is voor mij een leidend gegeven geworden zowel in mijn huidige baan als in mijn zoektocht naar mijn toekomstige betaalde baan!

April, 2016

Lesley-Anne Oliveira.

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT