Partners

Partners


Antoinette Overzet - Valkema
Antoinette Overzet - Valkema
Freelance Loopbaan, -en reïntegratie adviseur
Ik ben mijn loopbaan begonnen in de financiële dienstverlening. Als snel merkte ik dat ik iets meer mét mensen en vóór mensen wilde betekenen en heb toen de overstap gemaakt naar de uitzendbranche. Voor diverse organisaties was ik verantwoordelijk voor de in-door-uitstroom van flexpersoneel. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als consultant kreeg ik de kans te gaan werken als loopbaancoach en trainer. Een mogelijkheid die ik kreeg doordat ik zelf de keuze heb gemaakt om op zoek te gaan naar een andere baan. “Ik heb zelf ervaren dat wanneer je (weer) energie krijgt van je werk, je een gelukkiger mens bent!”

Al bijna 10 jaar werk ik als loopbaancoach en trainer en begeleid ik dagelijks kandidaten in hun zoektocht naar nieuw werk(geluk). Mijn werkwijze is inspirerend, enthousiast en praktisch. ‘Wanneer je stappen durft te zetten, kom je verder’. Als werkgeluk-deskundige adviseer en motiveer ik kandidaten om keuzes te maken in hun loopbaan. Mijn motto is: ‘Wees gelukkig in je werk. Doe waar je goed in bent en waar je voldoening uit haalt!’

Want ‘Wille’ in je werk is het allerbelangrijkste dat er is!


Esther de Jonge
Esther de Jonge
Freelance Loopbaan,- en reintegratieadviseur
Esther is freelance loopbaancoach bij Wille. Zij begon haar eigen loopbaan ooit in de zakelijke dienstverlening en heeft daarin 20 jaar verschillende rollen in het management vervuld. Sinds een aantal jaren heeft Esther haar eigen coachingsbedrijf.

”Ik heb mij ontwikkeld als professioneel talent, -en zelfleiderschap coach, loopbaancoach en trainer. De afgelopen jaren heb ik veel kandidaten mogen begeleiden bij het waarmaken van hun ambities zonder zichzelf te verliezen. Het is mijn missie om eraan bij te dragen dat mensen hun talent leren ontdekken EN toepassen, zodat hun werkgeluk substantieel toeneemt. Bij Wille staat het plezier voorop. Een waarde die voor mij persoonlijk dan ook heel belangrijk is. Niet voor niets hangt bij mij deze toepasselijke spreuk aan de muur: Life is short, smile while you still have teeth!”


Nancy Eeltink
Nancy Eeltink
Freelance Personal Trainer
Ik werkte als officemanager maar mijn droom was het om mensen te trainen en ze te laten ervaren wat sport voor de mentale en fysieke toestand betekent. Tijdens het werk ben ik certificaten gaan halen om als trainer te werken en begon langzaam met het opbouwen van een eigen bedrijf. Na een burn out kwam ik echter in een reintegratietraject terecht. Angsten werden aangepakt die ik nooit helemaal onder controle had. Met behulp van het traject ben ik nu weer volop aan het werk!

Ik train zowel mensen met fysieke beperkingen als met burn out gerelateerde klachten. Mijn visie is dat je middels een sterke fysiek ook een sterke mentale basis kunt gaan neerzetten. Als ervaringsdeskundige help ik nu clienten met die eerste vaak grote stap.


Petra de Jong
Petra de Jong
Freelance Taalcoach
Petra de Jong is freelance taalcoach bij Wille. Zij studeerde communicatiewetenschap en werkte jarenlang als communicatieadviseur bij diverse corporate bedrijven. In 2012 besloot zij zelfstandig verder te gaan als tekstschrijver en ging daarnaast aan de slag als taalcoach bij VluchtelingenWerk Nederland. Sinds 2017 verzorgt zij taalcoaching voor cliënten van Wille.

“Het is erg leuk en inspirerend om mensen verder te helpen met taalcoaching. Maatwerk is daarbij heel belangrijk: waar komt iemand vandaan, wat is het huidige niveau, wat zijn de uitdagingen, (loopbaan)doelen en persoonlijke interesses? Als taalcoach bij Wille streef ik ernaar om daar zo goed mogelijk op aan te sluiten, zodat de mensen daar in de praktijk echt wat aan hebben. Bovendien is taal leuk, dus ik probeer zoveel mogelijk ‘wille’ in de lessen te brengen!”


Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd
Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd
Freelance Budgetcoaches
Ilonka Servaas en Suzanne van Weerd zijn budgetcoaches en geven de training Financieel Fit. Een training die mensen helpt overzicht te krijgen in hun financiën en administratie. Zij bieden ook mensen individuele coaching naar een stabiele situatie en een schuldenvrij bestaan. Het oplossen en voorkomen van schulden helpt de financiële stress weg te nemen waardoor mensen zich kunnen focussen op re-integratie.

Tanja van Veen
Tanja van Veen
Freelance Loopbaan, - en reintegratieadviseur
Tanja is coach en trainer met als specialisatie verzuim en re-integratie. Zij is als zelfstandige verbonden aan Wille coaching. Na een korte medische loopbaan in het ziekenhuis wilde ik meer voor mensen betekenen. Ik ben geswitcht naar het bedrijfsleven en werkte achtereenvolgens als intercedent, casemanager taakdelegatie en casemanager HR. De afgelopen 7 jaar heb ik mij verbreed als (loopbaan) coach/trainer, allround verzuimspecialist en daarnaast als yoga en meditatiedocent. Mijn van nature nieuwsgierige aard in wat mensen drijft is mijn motor in mijn werk. Ik heb zelf het geluk gehad een hele reis te mogen maken in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling waardoor er steeds meer innerlijke vrijheid komt. Dat gun ik een ieder! Mijn rol is die van geïnteresseerde voorbijganger. Even loop ik mee, geef ik terug wat ik hoor, zie en voel. Reik ik aan wat ik zelf heb mogen leren en stap jij verder op jouw levenspad en loopbaanpad. Iets lichter, vrijer, met een rugzak aan tools en vol zelfvertrouwen.


Anne van Arem-Visser
Anne van Arem-Visser
Freelance loopbaan, - en reintegratieadviseur
Anne werkt als freelance loopbaancoach bij Wille. Zij heeft Psychologie gestudeerd en is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen. Ze begon haar carrière in de uitzendbranche en heeft daar ook een paar jaar een leidinggevende rol vervuld. Sinds een aantal jaar werkt ze als (loopbaan)coach, trainer en assessmentpsycholoog.

‘Het drijft mij om bezig te zijn met de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen. Ik krijg er energie van om samen te reflecteren en op zoek te gaan naar drijfveren, talenten en patronen, om vervolgens met elkaar te onderzoeken op welke manier je in je kracht zit of kunt komen. Met als uiteindelijk doel om zoveel mogelijk werkgeluk na te streven! Daarnaast begeleid ik (zowel individueel als groepsgewijs) mensen bij onderwerpen als sollicitatievaardigheden, personal branding, cv’s, sollicitatiebrieven en LinkedIn.’


Willy van der Es
Willy van der Es
Freelance Loopbaan, - en reintegratieadviseur
Willy heeft ruime HR werkervaring en heeft na de post HBO opleiding tot loopbaanadviseur zich volledig op het coaching- en ontwikkelvak gericht. Sinds een aantal jaar werkt ze als talentcoach, een combinatie van recruitment en loopbaancoaching. Deze ervaring neemt ze mee in haar coachingstrajecten bij Wille.

“Al sinds mijn studie Bedrijfskunde – Human Resource Management staan mensen centraal in mijn werk. In mijn laatste rol als HR manager mistte ik het echte contact met mensen en kon ik voor mijn gevoel te weinig waarde toevoegen. Ik heb daarom de post HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd. Sindsdien werk ik als loopbaancoach, een rol wat goed bij mij past. Ik ben gedreven om mensen te ontwikkelen en te stimuleren. Ik ben te omschrijven als een positieve en resultaatgerichte loopbaancoach met een persoonlijke benadering. Ik ga graag aan de slag om samen te ontdekken wat iemands kwaliteiten en drijfveren zijn om vanuit daar een baan te vinden waarin het werkplezier weer terug komt. Door mijn ervaring als recruiter kan ik mensen ook helpen met voorbereidingen op sollicitaties, het CV en de brief.


Sascha Quebe
Sascha Quebe
Freelance Loopbaan, - en reintegratieadviseur
Sacha komt van oorsprong uit het welzijnswerk, heeft 25 jaar ervaring met het adviseren, begeleiden en coachen van mensen, eerst als maatschappelijk werker, waar zij op verschillende levensgebieden mensen in hun kracht wist te zetten, daarna als zelfstandig coach binnen haar eigen coachingsbureau. Ze heeft veel ervaring in het werken met verschillende doelgroepen, van laag tot hoogopgeleid, die graag het beste uit zichzelf willen halen en belemmerende patronen willen doorbreken. Zo heeft zij ook als docent aan de Hogeschool van Amsterdam vele studenten aangezet tot persoonlijke ontwikkeling en hen geholpen bij het navolgen van hun drijfveren en benutten van talenten.

Sacha heeft een eigen stijl van begeleiden. Haar persoonlijke benadering zorgt er voor dat je je snel ‘thuis’ voelt bij haar en bereid bent om actief aan de slag te gaan met wat jou belemmert. Ze houdt ervan om je uit te dagen, te prikkelen en aan te zetten tot verandering om zo het beste uit jezelf naar boven te halen. Ze doet dit op een integere manier, rekening houdend met jouw tempo en jouw kwaliteiten en persoonskenmerken.
“Sacha helpt jou op weg om dichter te komen bij wat je daadwerkelijk wilt bereiken en vooral ook hoe je echt wil zijn!”


Marieke Verhoeven
Marieke Verhoeven
Freelance Loopbaan, - en reintegratieadviseur
Marieke studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Taal- en Cultuurstudies en Internationale Betrekkingen en werkte in de ontwikkelingssamenwerkingssector. Alhoewel het letterlijk een wereldbaan was, miste ze het om direct te werken met personen en aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast haar baan volgde ze daarom de post-HBO opleiding tot Life- en loopbaancoach.Tijdens deze opleiding werd het glashelder : het plezier en de energie die ik er van kreeg waren zo groot. ‘Dit is wat ik wil, niet monitoren en adviseren over projecten en beleid waarin mensen worden begeleid, maar zèlf mensen begeleiden bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling!’ Ik gun het iedereen om een baan te vinden die bij je past. Zo blijf je vitaal en met plezier aan het werk. Ik heb mij aangesloten free-lancer bij Wille training en coaching. Een logische stap aangezien wij beiden plezier hoog in het vaandel hebben staan. Het plezier en de voldoening dat iedereen gun in zijn of haar werk.


Ingeborg Ooms
Ingeborg Ooms
Freelance Loopbaan, - en reintegratieadviseur
Ingeborg Ooms is freelance loopbaancoach bij Wille. Zij studeerde aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en heeft daarna bij diverse bedrijven gewerkt. Ingeborg houdt ervan om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Zij werkte eerst in de arbeidsbemiddeling en later als trainer en loopbaancoach. Zij werkt op haar eigen oprechte en enthousiaste manier, waardoor ze mensen weet te inspireren. Sinds 2016 heeft zij haar eigen bureau in training & coaching.

“Ik ben een gevoelsmens en voel snel aan waar de pijnpunten liggen en probeer deze op een respectvolle manier boven tafel te krijgen. Van mijn cliënten krijg ik vaak te horen dat ik open en toegankelijk ben en hierdoor snel een veilige sfeer weet te creëren. Ieder mens is uniek en ik ben altijd erg geïnteresseerd in dat bijzondere verhaal en haal er voldoening uit om iedere cliënt die begeleiding te kunnen geven die nodig is. Dit alles met een praktische en positieve benadering.”


Jacqueline Leemkuil
Jacqueline Leemkuil
Freelance Loopbaanadviseur
Na een lange loopbaan van zo’n 30 jaar in loondienst werk ik nu als zelfstandig Noloc register loopbaanadviseur. Ik heb in verschillende rollen gewerkt, zoals HR adviseur, en relatiemanager in profit en non-profit organisaties. Met een opleiding op het gebied van hbo personeel en organisatie, een post hbo bedrijfskunde en een opleiding loopbaancoaching aangevuld met verschillende trainingen kan ik je vanuit een brede kennis adviseren.

Ik ben een energieke, onderzoekende doelgerichte loopbaanadviseur die denkt in mogelijkheden. Ik ben een adviseur met empathisch vermogen, ik luister ook naar wat er niet gezegd wordt en krijg mensen in de doe-stand, ik durf te confronteren zonder te schofferen met als doel zorgen dat de kandidaat in staat is de volgende stap te zetten.


Jacoba Wallet
Jacoba Wallet
Freelance Budgetcoach
Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik de overstap gemaakt naar financiële coaching en budgetbeheer. Door middel van deze diensten draag ik graag mijn steentje bij om mensen financieel weer de juiste richting op te krijgen en te houden. Persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid zijn voor mij in de samenwerking erg belangrijk.
Het is mijn passie om structuur aan te brengen in een onoverzichtelijke en soms uitzichtloze situatie. Daarnaast is het ontzettend fijn als mensen na een bepaald traject weer volledig zelfstandig de financiële zaken kunnen oppakken en/of schuldenvrij zijn en weer met een frisse start verder kunnen. Financiële zelfredzaamheid is een mooi doel waarin ik altijd zal streven samen met de client.
Het mooie aan het werk als financieel coach is het persoonlijke contact met de client en het maatwerk wat ik kan bieden. Naar elkaar omzien door middel van financiële coaching is soms net het steuntje in de rug wat mensen nodig hebben in onze huidige maatschappij.


Danny Ruijgrok
Danny Ruijgrok
Freelance Personal Trainer
Danny heeft na jarenlange ervaring in de sportbranche als all-round fitness en aerobics medewerker en yoga docent, de overstap gemaakt naar bedrijfsfitness waar zij als kwaliteitsmanager verantwoordelijk was voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Daarnaast heeft zij zich verder gespecialiseerd in Mindfulness NLP en ademcoaching. 4 jaar geleden is zij haar eigen bedrijf gestart in mindful personal training en coaching. De personal trainingen bestaan uit kracht- en conditietraining, flexibiliteit dmv yoga en mindfulness. Door te sporten, kom je letterlijk meer in je lijf! Ik vind het geweldig om je te laten ervaren dat je veel meer kunt dan je denkt! Je fysieke kracht voelen tijdens het sporten is super waardevol voor het opbouwen van meer (zelf)vertrouwen. Ook het erkennen en herkennen van grenzen, is onderdeel van de training. De combinatie met mindfulness maakt de personal training uniek. Mindfulness is een methodiek die bewust maakt wat onbewust was en biedt handvatten om meer in het NU te leven en minder in je hoofd. We trainen altijd in de natuur en maken gebruik van de elementen in een bos of park. De trainingen zijn op maat en volledig afgestemd op het niveau van de deelnemer. Na elke training heb je meer energie en voel je je sterker en vitaler.

Ik kijk ernaar uit om met jou te gaan trainen!