Page title

30
Mei
Stagiaire assistent re-integratiecoach per 1/9/2017
  • Nora Visser
  • 1670 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Wie zijn wij?

Wij zijn Wille training & coaching. We zorgen ervoor dat mensen weer plezier krijgen in hun baan. Dit doen wij door ze te coachen en te helpen keuzes te maken ten aanzien van hun loopbaan in bijvoorbeeld een re-integratie, outplacement, loopbaan- of assessment traject.

Wie ben jij?

Jij bent WO of HBO student richting HRM of bijvoorbeeld (toegepaste) Psychologie. Jij bent iemand die zijn of haar mannetje staat. Je bent zelfstandig, durft te vragen en wilt graag bijdragen aan het reilen en zeilen van het bedrijf. Je bent onze spin in het web en ondersteunt waar nodig. Je taken zullen onder andere bestaan uit:
– Ondersteuning bij de totale caseload in Haarlem/Amsterdam
– Als je eraan toe bent: zelfstandig een deel van trajecten uitvoeren
– Administratieve en secretariële taken als het beheren van cliënten dossiers
– Verstrekken van informatie aan opdrachtgevers en kandidaten
Je bent werkzaam op onze locaties in Haarlem en Amsterdam. De werktijden en dagen zullen we in overleg afstemmen. Het betreft een stage voor ongeveer 24 uren per week. Jouw stage start in september 2017. Houd er rekening mee dat je wordt ingewerkt in de maand juli.

Wat bieden wij?

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bieden je een boeiende en dynamische leeromgeving waar voldoende ruimte is voor je eigen inbreng en ontwikkeling. Het uitvoeren van een stage opdracht is bij ons mogelijk. Daarnaast bieden wij je een passende stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie via n.visser@willecoaching.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer informatie www.willecoaching.nl

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT