Page title

01
jul
Vacature zzp coach Rotterdam (vacature is ingevuld)
 • nora visser
 • 450 Views
 • 0 Comment
 • No tags

Wille zoekt een ervaren loopbaan/re-integratiecoach  (ZZP)

Wie zijn wij?

Wij zijn Wille Training & Coaching. Wij begeleiden mensen bij het oplossen van loopbaanvraagstukken. We helpen mensen het plezier in hun werk terug te vinden. Dit doen wij door hen te begeleiden bij het maken van (carrière) keuzes en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een passende, duurzame baan. Ook helpen wij mensen die al langer uit het arbeidsproces zijn en terug willen naar de arbeidsmarkt maar eerst hun leven weer op de rit moeten krijgen. Onze opdrachtgevers zijn UVW, gemeenten en bedrijfsleven.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren loopbaan,- of re-integratiecoach en bent woonachtig in Zuid-Holland bij voorkeur in Rotterdam of Den Haag. Je hebt een netwerk in deze regio.

Je hebt een afgeronde WO of HBO- opleiding bij voorkeur aangevuld met enkele relevante coachings-opleidingen. Jij hebt tenminste 8 jaar werkervaring in het vakgebied.

Je bent zelfstandig en in staat mensen op accurate wijze te begeleiden bij hun loopbaanvraagstuk. Jij kunt goed luisteren en minstens zo goed plannen en organiseren.

Je bent een doelgerichte persoon. En tot slot, niet onbelangrijk, je bent stressbestendig, weet te relativeren en je bent iemand met een flinke dosis humor. Want als ervaren coach hoeven we jou niet te vertellen hoe belangrijk een gezond relativeringsvermogen is in dit vak!

Wat ga je doen?

De coach:

 • begeleidt zelfstandig een caseload van mensen met een loopbaan, -of re-integratievraagstuk
 • begeleidt, enthousiasmeert en motiveert kandidaten om het beste uit zichzelf te halen het liefst volgens een erkende methode;
 • heeft bij voorkeur een samenwerkingsnetwerk van bedrijven en instellingen in Rotterdam en of Den Haag
 • Stelt op accurate wijze rapportages op en voert andere administratieve taken uit ten behoeve van begeleiding van clienten.

Je bent werkzaam op onze locaties in Rotterdam / Den Haag. Je organiseert zelf jouw agenda en bepaalt dus ook zelf op welke werkdagen je werkt.

Geïnteresseerd?

Top! Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie op team@willecoaching.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer informatie bel of mail Sasja Grefen op team@willecoaching.nl of 06-30603980

Wille zoekt een ervaren loopbaan/re-integratiecoach (ZZP)


Wie zijn wij?
Wij zijn Wille Training & Coaching. Wij begeleiden mensen bij het oplossen van loopbaanvraagstukken. We helpen mensen het plezier in hun werk terug te vinden. Dit doen wij door hen te begeleiden bij het maken van (carrière) keuzes en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een passende, duurzame baan. Ook helpen wij mensen die al langer uit
het arbeidsproces zijn en terug willen naar de arbeidsmarkt maar eerst hun leven weer op de rit moeten krijgen. Onze opdrachtgevers zijn UVW, gemeenten en bedrijfsleven.


Wie ben jij?
Jij bent een ervaren loopbaan,- of re-integratiecoach en bent woonachtig in Zuid-Holland bij voorkeur in Rotterdam of Den Haag.

Je hebt een netwerk in deze regio.
Je hebt een afgeronde WO of HBO- opleiding bij voorkeur aangevuld met enkele relevante coachings-opleidingen. Jij hebt tenminste 8 jaar werkervaring in het vakgebied. Je bent zelfstandig en in staat mensen op accurate wijze te begeleiden bij hun loopbaanvraagstuk. Jij kunt goed luisteren en minstens zo goed plannen en organiseren. Je bent een doelgerichte persoon. En tot slot, niet onbelangrijk, je bent stressbestendig, weet te relativeren en je bent iemand met een flinke dosis humor. Want als ervaren coach hoeven we jou niet te vertellen hoe belangrijk een gezond relativeringsvermogen is in dit vak!


Wat ga je doen?
De coach:

 • begeleidt zelfstandig een caseload van mensen met een loopbaan, -of re-
  integratievraagstuk
 • begeleidt, enthousiasmeert en motiveert kandidaten om het beste uit zichzelf te
  halen het liefst volgens een erkende methode;
 • heeft bij voorkeur een samenwerkingsnetwerk van bedrijven en instellingen in
  Rotterdam en of Den Haag
 • Stelt op accurate wijze rapportages op en voert andere administratieve taken uit ten
  behoeve van begeleiding van clienten.
  Je bent werkzaam op onze locaties in Rotterdam / Den Haag. Je organiseert zelf jouw agenda
  en bepaalt dus ook zelf op welke werkdagen je werkt.

Geïnteresseerd?

Top! Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie op team@willecoaching.nl Wij
nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer informatie bel of mail Sasja
Grefen op team@willecoaching.nl of 06-30603980

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT