Assessment

Assessment

willecoaching-15

Wilt u weten of een sollicitant uw organisatie daadwerkelijk verder gaat helpen? Is uw medewerker klaar om door te stromen naar een volgende functie?

Een assessment van Wille Training & Coaching geeft u de antwoorden voor een weloverwogen keuze. Een keuze die voor alle partijen goed uitpakt. Want alleen als iemand met plezier werkt en al zijn talenten benut, plukt u daar de vruchten van! Een medewerker die zich bewust is van zijn of haar valkuilen is in staat richting te geven aan (loopbaan)keuzes en effectief gedrag.

TMA Persoonlijkheidstest – meten = weten! Onafhankelijk,objectief en concreet!
De coaches van Wille zijn gecertificeerd voor de TMA Talenten Motivatie Analyse. Met deze betrouwbare en valide persoonlijkheidstest worden drijfveren en talenten uitvoerig in kaart gebracht. Het is een  uitstekend middel om medewerkers te selecteren, coachen en te beoordelen. Met de uitslag van de TMA Analyse is goed in te schatten hoe een medewerker zich in de toekomst op de werkvloer zal gedragen en ontwikkelen.

Met deze informatie kunnen medewerker en leidinggevende(n) samen richting geven aan een optimaal resultaat. De TMA analyse geeft inzicht en confronteert, maar gaat altijd uit van talenten en veroordeelt nooit. Onze ervaring is dat kandidaten de analyse prettig vinden en zich in hoge mate herkennen in de resultaten. Wille Training &Coaching realiseert  met behulp van het assessment de volgende resultaten:

• betrouwbaar inzicht in competenties, valkuilen en motivatie
• medewerkers en werkgever krijgen concrete tips hoe zij positief gedrag bij elkaar naar boven kunnen halen
• uitgebreide rapportage, uitleg en adviezen voor ontwikkeling

Wij maken inzichtelijk welke investeringen in uw medewerker daadwerkelijk rendement opleveren. En welke u juist beter achterwege kunt laten.

meer informatie?