Outplacement

Outplacement

willecoaching-16

‘Ontslag is onvermijdelijk. Daarom zoeken we een betrouwbare partner die ons helpt om deskundig afscheid te nemen van medewerkers.’

Een verstoorde arbeidsrelatie. Een reorganisatie of bedrijfssluiting. U moet eenmedewerker ontslaan. En u wilt wel een uw goede naam op de arbeidsmarkt behouden. Outplacement is dan een uitstekend instrument. Wille Training & Coaching biedt uw medewerker professioneleondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan.

 

Onze werkwijze
U bent erbij gebaat dat de medewerkers snel en effectief geholpen worden. U ziet graag dat ze de toekomst weer positief tegemoet treden. Begrip voor de situatie speelt een sleutelrol bij ontslag. Onze loopbaanadviseurs geven aandacht aan de boosheid en onzekerheid die meespelen in dergelijke situaties. Pas dan is de weg vrij om kwaliteiten en mogelijkheden te bepalen.

TMA
Met gedegen analyse (TMA-methode) brengen wij, samen met de medewerker, de persoonlijke drijfveren, motivatie en competenties in kaart. Al onze loopbaanadviseurs zijn gecertificeerd om deze persoonlijksheidstest af te nemen. De resultaten van deze test vormen het uitgangspunt van intensieve coaching met een resultaatgerichte inslag.

Praktisch en resultaatgericht
Praktische vaardigheidstrainingen, tips en sollicatiebegeleiding zorgen ervoor dat de medewerker de arbeidsmarkt goed voorbereid betreedt. De inzet van het brede netwerk van Wille Training & Coaching zorgt ervoor dat uw medewerker weer in een passende functie terechtkomt. Met hernieuwd zelfvertrouwen naar een nieuwe passende baan!

 

meer informatie?