Re-integratie Tweede Spoor

Re-integratie Tweede Spoor

willecoaching-12

Uw werknemer wordt ziek en kan niet meer terugkeren in een functie binnen uw organisatie.

Uw werknemer dient dan in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter begeleiding te krijgen bij het vinden van een nieuwe baan bij een andere werkgever. Het UWV heeft duidelijke verwachtingen van deze begeleiding. Voorkom boetes en premieverhogingen van het UWV en kies voor de expertise van Wille Training & Coaching!

Wat biedt Wille?
Wille Training & Coaching is specialist in het begeleiden van mensen naar een passende functie op de arbeidsmarkt. Bovendien beschikken wij over actuele kennis aangaande de Wet Verbetering Poortwachter. Wij kennen
de richtlijnen en verwachtingen van het UWV. Wille betekent plezier. Die naam hebben we niet voor niets. Bij ons draait het om plezier in werk en leven. Een lastig proces wanneer uw werknemer vanwege beperkingen of ziekte niet meer datgene kan doen wat hij altijd deed. Een re-integratietraject stemmen wij dan ook af op de situatie van de werknemer. Door ons unieke programma halen wij het beste in mensen naar boven en doorbreken wij de negatieve spiraal waarin mensen zich vaak bevinden. Onze aanpak is persoonlijk, positief en praktisch. Wij bieden voldoende ruimte  voor eigen inbreng van uw werknemer.

Hoe ziet het reintegratietraject eruit?
Het re-integratietraject tweede spoor bestaat uit verschillende onderdelen;
• intake waarin de verwachtingen en doelstellingen worden vastgelegd.
• persoonlijkheidsanalyse middels een uitgebreid assessment
• arbeidsmarktoriëntatie
• sollicitatietraining en empowerment
• netwerktraining
• jobhunting

Wij betrekken u als werkgever natuurlijk bij het traject. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw medewerker middels persoonlijke gesprekken en rapportages. Wat is het resultaat?
Na het intensieve en persoonlijke traject heeft uw medewerker een sterk verbeterd zelfbeeld en veel meer zelfvertrouwen. Hij of zij heeft sollicitatievaardigheden aangeleerd en is klaar voor de arbeidsmarkt. Wille Training & Coaching zet haar uitgebreide formele en informele netwerk in om duurzaam en passend werk voor uw medewerker te vinden. Uw medewerker gaat geïnspireerd en met positieve energie weer aan het werk.

 

meer informatie?