Re-integratie

Re-integratie

willecoaching-13

Ziekte of langdurige uitval van uw medewerker? Re-integratie is de oplossing.

‘Hoe krijg ik mijn langdurig afwezige medewerker weer aan de slag?’
‘Hoe zet ik mijn medewerker zelf in beweging?’
‘Hoe voorkom ik nieuwe uitval?

Een medewerker tijdens en na langdurige afwezigheid begeleiden is vaak een tijdrovend proces. U bent gebaat bij een snelle hervatting van het werk en een duurzaam resultaat. Hoe pakt u dat aan? Een hele opgave!

Wille Training & Coaching is gespecialiseerd in het versneld terugbrengen van medewerkers in een werkomgeving. Binnen de eigen organisatie als er  uitzicht is op goede productiviteit en motivatie. Is dat niet mogelijk? Dan is een andere werkomgeving een oplossing. Wille helpt u én uw medewerkers op doelgerichte en concrete wijze. We zorgen ervoor dat alle partijen snel en met plezier weer verder kunnen. Onze werkwijze kenmerkt zich door:

• Persoonlijke en intensieve begeleiding: vitamine A (aandacht)
• Positieve insteek: nadruk op kansen in plaats van op belemmeringen. Met (persoonlijksheids)tests en oefeningen krijgen we de competenties, drijfveren en motivatie van de medewerker helder.
• Praktische ondersteuning: cv opstellen, sollicitatietraining en coaching, jobsearching binnen en buiten ons eigen netwerk.
• Permanente terugkoppeling van de voortgang aan onze opdrachtgever

Alles vanuit het oogpunt om een effectieve en duurzame oplossing te vinden voor werkgever en medewerker. Passend werk na langdurige afwezigheid geeft de medewerker weer zelfvertrouwen en energie. Iets wat zowel uw organisatie als uw medewerker ten goede komt!

 

meer informatie?