Outplacement

Outplacement

 

willecoaching-11

Dreigend ontslag? Een reorganisatie op komst? Onvrijwillig uw baan kwijt? Verliest u uw baan, dan verliest u meer dan alleen het werk. U verliest zekerheid. U maakt geen deel meer uit van een groep. Het levert stress en vragen op. Een uitzichtloze situatie? Dat hoeft niet!

Wat kunnen we voor u doen?
Ontslag betekent soms een flinke aanslag op het zelfvertrouwen. Wij helpen om het ontslag te verwerken en uw zelfvertrouwen terug te vinden. Zodanig dat u krachtig terugkeert in het arbeidsproces.
Hoe pakken we dat aan?
Met onze gedegen kennis van de arbeidsmarkt helpen wij u weer op weg. Onder professionele begeleiding van een van onze coaches onderzoekt u welke kansen en kwaliteiten u heeft. U zult zien dat u na het verwerken van het ontslag zelfs weer plezier (‘wille’) in krijgt om deze nieuwe mogelijkheden vorm te geven. Wille betekent niet voor niets plezier!
Met uw eigen Wille coach heeft u meer én sneller kans op een nieuwe baan. Wij helpen u op weg door middel van:
• persoonlijke, individuele begeleiding om het ontslag te verwerken
• positieve insteek: nadruk op uw kwaliteiten en op het hervinden van uw zelfvertrouwen
• praktische hulp: cv-tips, sollicitatietraining, presentatietechnieken
• passend werk: wij zetten ons brede netwerk in om u zo snel mogelijk aan een passende nieuwe baan te helpen

Ook snel weer aan het werk?
Vaak betaalt uw werkgever onze hulp. Aarzel daarom niet om ons in te schakelen. Heeft u de vrijblijvende intake als positief ervaren? Dan gaan we aan de slag. Samen op weg naar uw nieuwe baan!

 

meer informatie?