Wie is Wille?

Wie is Wille?

Nora Visser oprichter van Wille Training & Coaching, een van oorsprong Fries bureau, vertelt:

Wille betekent Plezier in de Friese taal. De meeste mensen die bij ons aan de spreektafel verschijnen, zijn het plezier oftewel ‘de Wille’ in hun loopbaan min of meer kwijtgeraakt. Door bijvoorbeeld ziekte, ontslag of eenvoudigweg omdat ze de richting in hun carrière kwijt zijn. Aan ons gediplomeerde loopbaan,- en re-integratie adviseurs de taak om samen met de client op zoek te gaan naar waar het ‘plezier in het werk en in het leven’ gebleven is…. We onderzoeken innerlijke drijfveren en motieven middels moderne methodes en technieken. Door persoonlijkheidsanalyses, coachingsgesprekken, opdrachten en oefeningen. Dit levert iets belangrijks op: namelijk zelfinzicht! Mensen met zelfinzicht weten beter wat ze willen en hebben meer zelfvertrouwen. Solliciteren gaat daardoor een stuk gerichter en dus eenvoudiger. Wij hebben inmiddels ervaren dat mensen met vertrouwen terugkeren naar de arbeidsmarkt. En dat ze de ‘Wille’ in hun loopbaan hervinden! Dat is fantastisch om te zien en precies waarom wij zelf zo genieten van ons werk!

Drijfveren

We onderzoeken innerlijke drijfveren en motieven middels moderne methodes en technieken. Door persoonlijkheidsanalyses, coachingsgesprekken, opdrachten en oefeningen. Dit levert iets belangrijks op: namelijk zelfinzicht! Mensen met zelfinzicht weten beter wat ze willen en hebben meer zelfvertrouwen. Solliciteren gaat daardoor een stuk gerichter en dus eenvoudiger. Wij hebben inmiddels ervaren dat mensen met vertrouwen terugkeren naar de arbeidsmarkt. En dat ze de ‘Wille’ in hun loopbaan hervinden! Dat is fantastisch om te zien en precies waarom wij zelf zo genieten van ons werk!’

Oplossingsgerichte coaches

Wille bestaat uit oplossingsgerichte loopbaancoaches met een pragmatische instelling. Ons motto: Plezier in werk en leven! Wij richten ons dan ook op het positieve en het versterken hiervan. De Wille coaches hebben behalve een gerichte HBO opleiding ook een gespecialiseerde coachingsopleiding doorlopen. Tijdens het coachingstraject gaan we toekomstgericht te werk met een duidelijk uitgangspunt en einddoel. Op basis van vertrouwen en respect begeleiden wij mensen bij het verwerven van zelfinzicht, vaardigheden en kennis. Om met deze nieuwe inzichten doelgerichte keuzes te kunnenmaken die bijdragen aan plezier in het werk en in het leven!

Passend werk

Wille ondersteunt en begeleidt ook bij het vinden van passend en duurzaam werk. Wille benadert werkgevers voor haar cliënten om mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt te onderzoeken. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen de overheid, zakelijke dienstverlening, zorg en welzijn, onderwijs en industrie.

Kwaliteitskeurmerken

Wille Training & Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en outplacementconsulenten (NOLOC) en bij het kwaliteitskeurmerk Blik op Werk.