Page title

22
jun
Even voorstellen: Nora Visser. Eigenaar van Wille
  • nora visser
  • 507 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Eigenaar Wille Training en Coaching
Hoe begon het?

Ik ben 11 jaar geleden Wille gestart als ZZP’er en heb jarenlang mensen gecoacht. Inmiddels is het bedrijf sterk gegroeid: er zijn meerdere kantoren geopend en er zijn veel vaste en freelance medewerkers bijgekomen. Daarmee is mijn functie ook veranderd: meer manager, minder coach. Eigenlijk heb ik een een beetje hekel aan het woord ‘manager’ maar gezien de sterke groei van de organisatie is het natuurlijk belangrijk deze rol toch te pakken.
Wat betekent Wille?

Wille betekent ‘Plezier’ in het Fries. Ik ben afkomstig uit Friesland en spreek Fries met mijn familie. De Friese naam is een knipoog naar mijn roots. Klanten die bij ons aan tafel komen zijn het plezier vaak een beetje kwijtgeraakt. Wij als loopbaan, -en re integratie adviseurs mogen samen met hen op zoek gaan naar hun motieven, drijfveren en kernwaarden. Om vervolgens keuzes te maken die het plezier in het leven weer terugbrengen. Mensen die zichzelf goed kennen en stabiel in het leven staan zijn belangrijk voor onze samenleving. Ons werk kan daaraan bijdragen. Dat geeft veel voldoening!
Waar ben je trots op?

We hebben een geweldig team dat de ruggengraat van het bedrijf vormt. Groei is alleen realiseerbaar als er sterke schouders zijn om te dragen. Behalve dat we veel plezier met elkaar hebben kunnen we ook op elkaar terugvallen als dit nodig is. Als individuele coach heeft iedere collega haar eigen specialisme. Als aanvulling daarop werken we met een eigen werkmethode. Deze door onszelf geschreven methodiek vormt rode draad in het coachingstraject. Daarnaast is zeker mogelijk om als coach je eigen invulling aan de begeleiding te geven, het blijft een persoonlijk coachingstraject!
Hoe ziet de toekomst eruit?

De focus ligt op groei waarbij we het persoonlijke aspect van ons werk nooit uit het oog zullen verliezen. We richten ons nu op uitbreiding van bestaande diensten maar ook op het onderzoeken van nieuwe markten en diensten.
Wat is tot slot je guilty pleasure?

Sushi, Spaanse muziek en de serie Friends. Ik ben bang dat ik hele afleveringen kan citeren…

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT