Page title

Wille zoekt een ervaren loopbaan/re-integratiecoach!

Wie zijn wij?

Wij zijn Wille Training & Coaching. Wij begeleiden mensen bij het oplossen van loopbaanvraagstukken. We helpen mensen het plezier in hun werk terug te vinden. Dit doen wij door hen te begeleiden bij het maken van (carrière) keuzes en ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een passende, duurzame baan. Ook helpen wij mensen die al langer uit het arbeidsproces zijn en terug willen naar de arbeidsmarkt maar eerst hun leven weer op de rit moeten krijgen. Onze opdrachtgevers zijn UVW, gemeenten en bedrijfsleven.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren loopbaan,- of re-integratiecoach met een afgeronde WO of HBO- opleiding. Bij voorkeur aangevuld met enkele relevante coachings-opleidingen. Jij hebt tenminste 5 jaar werkervaring in het vakgebied. Jij bent iemand die zijn of haar mannetje staat. Je bent zelfstandig en in staat mensen op accurate wijze te begeleiden bij hun loopbaanvraagstuk. Jij kunt goed luisteren en minstens zo goed plannen en organiseren. Je bent een doelgerichte persoon. En tot slot, niet onbelangrijk, je bent stressbestendig, weet te relativeren en je bent iemand met een flinke dosis humor. Want als ervaren coach hoeven we jou niet te vertellen hoe belangrijk een gezond relativeringsvermogen is in dit vak!

Wat ga je doen?

De coach:

  • begeleidt zelfstandig een caseload van mensen met een loopbaan, -of re-integratievraagstuk
  • heeft contact met opdrachtgevers over afgesproken doelen;
  • zet arbeidsversterkende instrumenten in op het gebied van arbeidstoeleiding;
  • Stelt op accurate wijze rapportages op en voert andere administratieve taken uit ten behoeve van begeleiding van clienten.

Je bent werkzaam op onze locaties in Haarlem en Amsterdam. De werkdagen stemmen we in overleg af. Het betreft een dienstverband voor ongeveer 16 a 20 uur per week.

Geïnteresseerd?
Top! Dan ontvangen wij graag je CV en een korte motivatie via n.visser@willecoaching.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor meer informatie www.willecoaching.nl of bel Nora op 06-46212207

0 COMMENTS
LEAVE A COMMENT